IMG_20160422_132137

 

Primăvara se plantează, iar Asociația BAFi ia destul de în serios această joacă. Am început prin a ne alătura acțiunii de la Pojorîta, am continuat cu plantările de la Așezământul Sf. Ierarh Lenotie  și astăzi, 22 aprilie, de Ziua Pământului am plantat împreună cu Școala Bogdan Vodă din Rădăuți și Colegiul Tehnic Rădăuți.

 

Mulți ani sănătoși și bucuroși pământ, îți mulțumim că ne suporți, susții viața și vindeci toate rănile pe care – colectiv – le creăm.

 

Aceste acțiuni mici fac parte dintr-o serie de acțiuni făcute de multe ONG-uri, asociații, școli, licee, fundații și încet-încet, chiar și de companii. Este un minim care se poate face pentru pământul nostru drag – să plantezi un copac. Deși, birocratic, este un proces mai anevoios pentru plantarea unui copac decât pentru tăierea lui – îi felicităm pe toți cei care au reușit în această primăvară să planteze un copac sau să contribuie la plantarea unui copac. Unii oameni susțin în alte moduri activitățile de plantare și își dedică timpul personal altor proiecte, important este că mână de la mână putem contribui la bunăstarea naturii și mediului înconjurător – comunitatea umană poate atinge astfel un nou nivel de non-violență față de natură. Proverbialul omul împotriva naturii dispare și OMul se trezește la adevărata lui natură, la faptul că face parte din natură.


Vă mulțumim și vă susținem în continuare să plantați, să încurajați și să promovați aceste acțiuni – cu fiecare copac plantat, grădina aceasta de ne înconjoară devine mai abundentă, aerul mai curat și viitorul mai verde!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*