Asociația Bafi crede în puterea oamenilor de a se schimba, crede în frumusețea nevăzută a oamenilor, aduce frumosul în peisajul urban, arată semenilor puterea gesturilor simple și cum intenția urmată de acțiune conștientă produce schimbări controlate. Cu toții știm ce e homepage bun și ce e rău și cum am vrea să arate realitatea din jurul nostru.
Cum vede Bafi lumea? O comuniune a omului cu natura, cu o viziune de viitor bazată pe o administrare responsabilă a resurselor naturale, cu o legătură directă între producător și consumator, o transformare a comunității într-o familie unde bunăstarea vecinului este la fel de importantă ca a ta. O lume avansată tehnologic care recunoaște clipa prezentă ca pe un dar și sărbătorește bucuria de a fi.

Libera circulație prin lume plus mijloacele rapide de transport ne-au permis ca într-un timp relativ scurt să acumulăm cantități mari de informație. Am văzut și experimentat diverse metode de administrare a comunităților. Toată această informație împreună cu spiritul practic al românului pot face minuni. Am creat o lume în care să fim liberi, să ne simțim în siguranță dar am uitat să ne oprim și să o recunoaștem. BAFi vine să vă strângă în brațe să vă spună că sunteți frumoși și că sunteți iubiți. Haideți alături de noi să imprimăm frumusețea noastră naturală în sistemul creat de noi și să ne bucurăm împreună de el.

Bafi este o platformă de implementare a noii lumi, o lume creată de oameni pentru oameni.

Da, lumea e formată din peste 6 miliarde de oameni dar schimbarea începe cu mine!

Mă implic!