Un an cu bucurie. Asociația BAFi a pregătit și a început derularea de acțiuni și proiecte pentru anul 2015. Anul acesta ne implicăm activ în proiecte de educație non formală, mediu și ecologie, sport și hrană vie.

Am început cu o expoziția de Origami 3D la Galeriile de Artă din Rădăuți în care am expus lebăda de 8200 de piese realizate în cadrul festivalului ”Satul Bucuriei” alături de alte lucrari ale artistului Alexandru David Igescu, am creat o platformă în cadrul Târgului de Mărțișor organizat de Primăria Municipiului Radăuți prin care artizani din oraș au putut să își comercializeze produsele, am organizat ateliere de creație cu tineri din Rădăuți și împrejurimi. Printre zile răcoroase am continuat și acțiune de renovare a Centrului de Creație BAFi și am lucrat la proiecte de finanțare pentru că anul acesta. Vrem să oferim rădăuțenilor experiențe noi, să arătăm oamenilor o lume frumoasă și posibilă. Printre toate aceste momente pline de bucurie și acțiune am reușit să punem pe hârtie pentru intențiile Asociației pentru 2015, incluzând și momente din bucuria împărtășită anul trecut.

Mai jos puteți vedea mapa de prezentare și mai jos cum vă puteți implica în susținerea proiectelor pentru comunitate.

Facem pentru comunitate, pentru noi și pentru voi – vă invităm călduros să vă implicați alături de noi!

Puteți participa la proiectele noastre cu timp și energie, prin voluntariat, susținând financiar sau contribuind cu resursele proprii pentru a contribui la acest colț din lume în care trăim.

Donează 2% pentru Rădăuți, pentru detalii faceți click pe imaginea de mai jos.

2% pentru Rădăuți