Acasă la noi e sărbătoare – BAFi împlinește 3 aaani! Cu ocazia asta, te așteptăm să-ți petreci următoarele 3 zile alături de noi. Am pregătit 3 zile în care îți propunem diferite acțiuni, de la povești despre BAFi, voluntariat și implicare până la teatru de păpuși și jocuri, de la muzica unor tineri rădăuțeni până la muzica unor artiști cunoscuți,și socializare cu și între oameni care își aduc sau și-au adus o contribuție pentru ca BAFi să crească mare, iar comunitatea să se îmbunătățească odată cu ea.

Acestea fiind zise, în continuare îți povestim un pic despre ce „bunătăți” am pregătit.

VINERI

Începem șirul evenimentelor cu o seară de muzică la Casa Luca. Sărbătorim bucuria de a fi prin muzică creată chiar acolo de artiști din Suceava și Câmpulung. Vor curge rime freestyle, beatboxing, improvizații, dar și discuții despre voluntariat și implicare în comunitate. Dacă îți dorești să faci și tu muzică, te invităm https://essaysbuy.net/essay-writing essays-buy.com să-ți aduci instrumentul și ne vedem pe scenă. Aici găsești mai multe detalii legate de eveniment.

SÂMBĂTĂ

Vom avea o zi plină încă de dimineață. La ora 9 ne dăm bună dimiViaȚa la sediul asociației. Povestim un pic despre idei, planuri, implicare – într-un cuvânt, socializare.

Apoi, va urma rândul celor mici. Andra Ștefan și Andreea Roxana Bolovan, actrițe la Teatrul Puck din Cluj-Napoca, împreună cu Silviu Cotiușcă, suport creativ și tehnic, vor da viață unei camere din căsuța BAFi cu piesa de teatru de păpuși edit my essay. Spectacolul nostru este un moment de teatru de păpuși, care-și propune să-i aducă pe prichindei mai aproape de natură. Copiii vor face cunoștință cu pădurea și cu prietenii ei și vor afla ce daruri are codrul pentru oameni și cât de importante sunt acestea pentru echilibrul mediului care ne înconjoară, așa descriu cei trei povestea cu păpuși. Vor avea loc două reprezentații – una de la 11 și una de la 13, potrivite pentru orice vârstă, de la copii, până la tineri și bunici. :)

Dacă tot ai ajuns pe la noi, sau chiar dacă nu ai ajuns încă, te invităm la socializare. Râdem, povestim, avem jocuri cu care ne putem relaxa și dacă ești inspirat/ă, poți să și manifești lucrul ăsta prin instrumentele pe care le punem la dispoziție. Vom avea un moment de vreo oră în care îți vom povesti despre noi – ce-am făcut, ce urmează să facem și câteva lucruri despre cum ai putea contribui și tu la mediul din jurul tău (și nu ne referim doar la natură), iar la sfârșit vei avea și tu ocazia să ne povestești despre tine dacă ți-ar plăcea să interacționăm mai mult.

DUMINICĂ

Te așteptăm și în ultima zi a săptămânii, zi pe care ne-o dedicăm nouă înșine. Facem ce vrem noi, dar împreună! În funcție de vreme, avem două posibilități – dacă soarele-i cu noi, ieșim cu bicicletele, stăm în parc sau orice altă idee ne vine pe moment; dacă nu, mergem acasă la BAFi, unde avem jocuri, avem instrumente muzicale și cel mai important, ne avem unii pe alții.

Hai să ne cunoaștem, să împărtășim idei, să ne jucăm, să râdem, să cântăm, că e sărbătoare! Spune și tu mai departe celor pe care-i cunoști, să se ducă vestea în toate părțile. Mulțumim și ne vedem acolo! E musai să vii!. :)

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*