radautenii-voteaza-toti-articol

Ne creăm fiecare zi cu ajutorul alegerilor făcut la fiecare pas. Alegem să mâncăm o înghețată sau o salată, alegem să ieșim la plimbare sau să stăm în casă, alegem să ne plângem de lucrurile care ni se întâmplă sau alegem să ne implicăm activ în îmbunătățirea lor. Nu alege niciodată altcineva în locul nostru și chiar și atunci când acel cineva vine cu o părere, iar noi facem după cum ni s-a spus, alegem să luăm în considerare acea părere. Întreaga noastră viață se rezumă la suma alegerilor pe care le facem în fiecare moment.

Acestea fiind zise, alegerile politice nu fac excepție. Poate pentru unii e plăcere, poate pentru alții e un chin, iar pentru alții poate nu reprezintă niciun interes. edit my essay Totuși, vrem – nu vrem, face parte din viața noastră, iar neimplicarea în această situație nu face decât să dea posibilitatea cuiva să facă o alegere în locul tău – să voteze în locul tău, în cazul de față. Nu-l poți condamna pentru acest lucru, pentru că ai ales să nu te implici, și știm prea bine ce înseamnă clasa politică din România și cum fiecare trage să obțină cât mai multe beneficii în interesul său. Vorba, devenită deja clișeu – „nu merg la vot pentru că oricum nu se schimbă nimic” – ar trebui să ne iasă din vocabular și să mergem la nivelul următor.

alegem să devenim conștienți de puterea pe care o avem e cel mai de preț lucru pe care îl putem face. Fii conștient de capacitățile pe care le ai. Fii conștient că e nevoie de acțiune și implicare din partea ta, pentru a contribui la viitorul tău.  

Alege să alegi tu pentru tine! Noi, rădăuțenii TOȚi, ne-am hotărât să ne luăm puterea înapoi și să nu mai lăsăm pe alții să decidă în locul nostru. Ne-am hotărât să luăm acțiune și să facem ca lucrurile să se întâmple, așa că mergem să votăm!

Alătură-te evenimentului de pe Facebook, promovează această pagină sau invită-ți prietenii!

Rădăuțenii votează TOȚi, iar tu nu faci excepție! :)

 

 

 

 

 

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*