DSCN4486

Colaborări și colaborări, viața e diversă și evenimentele din ea sunt culorile ei! De această dată am avut ocazia să susținem cu iubire și hrană vie o vizită a venerabilei Robina Courtin. o călugăriță budistă ce călătorește prin lume promovând filozofia budistă și/sau un mod de viață plin de compasiune și fericire. Venerabila Robina prezintă învățăturile tradiționale budiste pe înțelesul publicului occidental, într-un stil de predare dinamic și provocator. Prelegerile sale, pline de înțelepciune edit my essay și umor, inspiră și îi ajută pe ascultători să își descopere potențialul, cu explicații clare despre budism și modul în care el poate fi aplicat în viața de zi de zi.

„A fi budist înseamnă a fi propriul tău psiholog, propriul tău terapeut. Adică a învăța să asculți cu adevărat la ceea ce se întâmplă în interior.” spune Robina. ”Principala cauză a durerii, nevrozei și nefericirii din viața noastră nu este în exterior, ci în interior.”

La psychology-essays.com essayson-line.com final, câteva sute de oameni ce au plecat acasă un pic mai liniștiți, aș zice eu, și poate un pic mai curioși depre sinele propriu. Noi sperăm că am susținut lumea cu o hrană sănătoasă, plină de nutrienți și ușor de digerat, asta așa … ca să folosească energia pentru a digera vorbele Robinei Courtin. Iar pentru că oameni frumoși se adună la evenimente frumoase, aș vrea să menționăm și mulțumim pe acestă cale colaboratorilor noștri www.driedfruits.ro.

Ca să faci produse culinare sănătoase ai nevoie de ingrediente sănătoase iar cei de la driedfruits.ro asta distribuie : produse sănătoase și pline de iubire! De unde știm de iubire? din modul în care au reacționat când i-am invitat șă susțină acest eveniment.

La final mulțumim organizatorilor, „Grupul de studiu al filozofiei budiste Cluj” pentru această oportunitate de a oferi un pic înapoi societății din care facem parte.

P5290205 DSCN44732 DSCN4475 DSCN4492 DSCN44733 6 7

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*