11225066_864564186944390_801683917199314848_n

Fără rezistență, fără violență! Pur și simplu: Iubim pădurea!

Am plecat din pădure în jungla de beton și ne-am întors iar și iar, am regăsit-o de fiecare altfel – în aparență. Din profunzimea ei am simțit iubirea și în nări am inspirat esența vieții pe pământ. Fiecare dintre noi poate aprecia plămânul mamei pământ, priviți copii cât de uimiți privesc copacii – cu câtă fascinație și respect ating un copac bătrân.

Iubim viața pe pământ, viață susținută cu iubire de pădure!

Am strâns copaci în brațe și am cântat pădurii, am ascultat doinele apei și durerile-ntre ramuri – pădurea suferă și noi alturi de ea. Suntem ființe simțitoare, conectate cu tot ce este în jurul nostru, deasupra și dedesupt.

OM, ești legătura între lumi – ții iadul și raiul în mâinile tale, poți spune mulțumesc și îmbrățișa copacul sau poți pune mâna pe topor să-i dai până-l ia..

Avem încredere în tine OM,
Chiar dacă tai din când în când un pom.
Din inimă să-i seo mulțumești,
În ce-l vei transforma să-i povestești.
Și tu ești OM, iubești pădurea
Nu banu’, fala și securea!

Asociația BAFi a participat la protestele organizate în data de 9 mai împotriva tăierilor ilegale cu reamintirea faptului că suntem iubire și că iubim pădurea. Am distribuit autocolante (dureros că sunt făcute și ele din copaci) și am purtat discuții în direcția a ce putem face PENTRU pădure, cum împreună putem face din această minunată țară ceea ce merită – o rezervație naturală și culturală, un loc autentic locuit de oameni.

Cititorule, dacă vrei să împărtășești mesajul de iubire sau dacă ești parte a unei Asociații / ONG putem să tipărim pentru tine autocolante cu Iubim Pădurea! și să ți le trimitem să le împărtășești comunității din care faci parte.

Alege unul din modele de mai jos și solicită o comandă prin email la asociatia@bafi.ro,

vă rugăm să specificați: modelul (1,2 sau 3), numărul de bucăți și adresa completă pentru livrare.

Cost de tipar   30 lei / 100 bucăți

modele-iubim-padurea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*