12988154_1082582915136608_1157268801_n

Weekend-ul acesta ne-am împărțit întâlnirea cu fetițele de la Așezământ în două reprize, pentru că ce-am avut de făcut a necesitat mai mult timp. Ce-am făcut mai exact? Pandantive din lut, vesel colorate și inspirate.

Așadar, prima întâlnire a avut loc vineri, zi în care am modelat lutul și i-am dat formă. Pentru că acțiunea nu a necesitat prea mult timp, am petrecut restul întâlnirii povestind despre bilețelele cu recunoștință ce le-au umplut borcanele de la ultima întâlnire și ne-am jucat. Bineînțeles, zâmbete și bucuria nu au lipsit, iar îmbrățișările au început să fie din ce în ce mai multe.

Cea de-a doua întâlnire a avut loc duminică, atunci când ne-am reunit pentru a picta formele din lut. Cum era de așteptat, fetițele nerăbdătoare au și pictat câteva dintre pandantive și le-au și dăruit, dar asta nu ne-a oprit pentru că mai erau suficiente de făcut. Și uite așa ne-am pictat în culori de la pandantive până la mâini și fețe. :) Ca să mai ieșim din rutină și să aducem și mai multă veselie, pentru că întotdeauna e loc de mai multă, unele dintre fetițe au început să ne danseze și să ne cânte. Rezultatul? Ne-am alăturat și noi cântării lor și am făcut împreună un ”concert” de toată frumusețea. :) Am primit și vizita maicii Ecaterina, căreia fetițele au sărit imediat să-i dăruiască un colier făcut cu mânuțele lor dibace.

Și după două ore de pictat, dansat și cântat a venit și vremea să plecăm. Îmbrățișări peste îmbrățișări au început să curgă și am primit chiar și invitații să dormim într-o seară la ele. Cine știe ce ne va aduce viitorul? :) Mulțumim, dragelor, pentru că de aproape două luni ne încărcați cu energie pozitivă în fiecare sâmbătă și cu fiecare zi ce trece vă simțim tot mai aproape de noi!

Tu ce activități ai mai făcut cu bucurie în ultima vreme? :)

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*