17990649_943339549141338_1203050736657026320_o

 

Voluntarii de la BAFi și-au unit super puterile cu mimii veseli de la SMiME și au acceptat invitația celor de la Equestrian Dreams de a crea un moment de joacă și bucurie pentru copii la Hergelia din Sucevița.

 

Herghelia din Sucevița este dispusă pe cinci hectare de teren, pe care a fost amenajat un manej acoperit, cu cupolă şi arcade de lemn care datează din vremea imperiului austriac şi unde se poate călări indiferent de vremea de afară, pentru că există piste exterioare, piste de galop, boxe pentru caii centrului şi pentru proprietarii care îşi ţin în pensiune animalele achiziţionate pentru sport, pentru a aranja curse caini live pentru toți, sau agrement.

make-essay writingyouressay.com
Ne-am bucurat să vedem mulți cai sănătoși, bine îngrijiți dar în special zeci de copii energici, veseli și curioși, care au venit însoțiți de părinți să se joace împreună cu noi. I-au întâmpinat clovnii BAFi care i-au învățat să facă baloane uriașe, spre extrazul și mirarea lor.

Cei de la Equestrian Dreams i-au provocat pe cei mici la un concurs de căutat ouă prin iarbă. Marea armată de prichindei a identificat toate ouăle în timp record și au fost răsplătiți de organizatori cu premii surpriză și cu diplome.

Între timp, prietenii noștrii de la trupa de mimă SMiME i-au fascinat cu povești spuse prin gesturi. Cei mici și cei mari, deopotrivă, au râs și au privit hipnotizați.

Ca să mai energizăm atmosfera, voluntarii de la BAFi au mobilizat prichindeii în câteva jocuri de energizare, alergare și ștafetă.

La final, ne-am luat rămas bun sub o ploaie de baloane de „săpun”, ploaie care ne-a amintit tuturor bucuria de a fi copil.

 

Mulțumim Equestrian Dreams și tuturor invitaților pentru o acțiune veselă și jucăușă, pentru fețele zâmbitoare pe care le-am cunoscut. Revenim curând la Herghelia din Sucevița pentru că iubim căluții frumoși care locuiesc acolo și vrem să-i cunoască cât mai mulți prieteni!

 

Mai multe fotografii găsiți aici: https://www.facebook.com/pg/asociatia.bafi/photos/?tab=album&album_id=943338845808075

 

 

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*