1

În luna noiembrie 2017 am avut bucuria să îi cunoaștem și să facem ateliere împreună cu voluntarii de la ICAR Rădăuți. Am avut astfel oportunitatea să cunoaștem ce proiecte de voluntariat au facut ei în comunitate, ce îi motivează spre voluntariat, ce au învățat, ce așteptări au și bineînțeles să le povestim despre BAFi , despre Bucuria de a face – bucuria lucrului manual, să descoperim că multe dintre fetele participante făceau lucru manual acasă în timpul liber (croșet, quilling, decoupaje), să povestim despre motivele și datoria noastră de a păstra mediul în care trăim curat și despre multiplele posibilități de a transforma ”deșeurile” în decorațiuni, accesorii, obiecte de uz.

Împreună am făcut un fel de Șezătoare, în timpul căreia am lucrat manual decorațiuni pentru împodobit bradul de Crăciun pentru Centrul Regional de Cazare si Proceduri pentru Solicitantii de Azil din Rădăuți, din materiale reciclabile. Este minunat când grupuri lucrează împreună într-un sentiment de https://make-essay.net/essay-writing-service cooperare, pozitivism, care duc la evoluția ambilor.

Aceste întâlniri sunt doar începutul unei frumoase colaborări ce se va extinde și în 2018 și tot așa înainte! 1 2 6 9 10 11 13Mulțumim Mări Ardelean și Ioana-Delia Rusu <3..

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*