Bafi pe www

Asociația BAFI anunță cu bucurie că a lansat site-ul www.bafi.ro AYYYE!! De acum avem un portal prin care putem comunica mult mai ușor cu voi, putem lega noi conexiuni dar și să le sedimentăm pe cele vechi.

Pe bafi.ro veți găsi informații despre cine este Asociația BAFI și despre scopul pentru care am pornit la drum, ne veți cunoaște familia și veți găsi motive pentru care ați putea face parte din ea. Butonând mai departe veți descoperi evenimentele și proiectele pe care Asociația BAFI le-a organizat sau la care a participat încă din 2013. Da, mulți vă veți regăsi fețele zâmbitoare printre fotografiile din galerii :) La un click distanță, veți descoperi ce idei năstrușnice avem pentru viitor și cum vom acționa în direcția îndeplinirii scopului propus.

Dacă sunteți curioși, și știm că sunteți, vă invităm să vizitați secțiunea Documente unde veți găsi materialele informative pe care Bafi le-a disitribuit în cadrul evenimentelor organizate dar și cărți interesante din varii domenii, pe care vă recomandăm cu căldură să le lecturați!

Odată trecuți prin exeriența bafi.ro, vă așteptăm să reveniți periodic, să ne scrieți și vă conectați cu noi prin intermediul Veștilor Bune!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*