12789698_1051311621597071_1187424022_o

Și iată-ne și la Așezământul de copii ”Sfântul Ierarh Leontie” din Rădăuți. Ce-am găsit aici? Niște fetițe de clasa a IV-a și a V-a, tare entuziasmate și pregătite să învețe lucruri noi și cum suntem o noutate pentru ele, ne-au și luat la intervievat – Tu câți ani ai? Ce zodie ești? Ai fost plecată în altă țară? și multe alte întrebări au început să curgă. Ne-au umplut de energie încă din primele momente astfel că întâlnirea noastră a fost una extrem de plăcută.

Ne-am prezentat, ne-am făcut comode și ne-am apucat cu spor de făcut mărțișoare. Gândiți-vă la persoana căreia vreți să-i dăruiți mărțișorul și puneți energia voastră în acel mărțișor, acesta a fost exercițiul de la care am pornit. Ce-a ieșit? O grămadă de minunății care mai de care mai colorate și mai pline de suflet. Mărgelele, acuarelele, zâmbetele și voia bună au fost ingredientele principale pentru niște mărțișoare cu suflet de copil.

Mai veniți? ne-au întrebat fetițele parcă nerăbdătoare să ne vadă într-o dată viitoare. Păi sigur că mai mergem. Curiozitatea, inocența și veselia lor ne-au convins să revenim și să punem la cale un proiect de lungă durată. Mulțumim, copilelor! Ne-ați umplut sufletul cu bucurie și abia așteptăm să vă revedem!

Articol scris de Andra Vlăjoagă :)

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*