12935166_1207953502563172_1634852929_n

Ce faci sâmbătă? Te alături și tu echipei Bafi să mergem la împădurit? :)

Pentru că a venit primăvara, pentru că e momentul în care totul prinde viață – natură, idei – ne-am alăturat proiectului Hai la Înverzit, organizat de Asociația Ghizilor din Bucovina în parteneriat cu Ocolul Silvic Pojorâta, campanie ce se află la cea de-a cincea manifestare. Sâmbătă, 9 aprilie 2016, se va desfășura o acțiune de reîmpădurire în zona Valea Putnei, la poalele Giumalăului, pentru a contribui la refacerea pădurile de altădată, după cum ne spun cei din Asociația Ghizilor. Vom planta aproximativ 3 hectare de teren degradat, așa că e nevoie să ne strângem cât mai mulți ca să îndeplinim scopul. E un moment prielnic să ne luăm revanșa față de emisiile de gaze, față de gunoaiele aruncate în natură, față de apa și energia irosită – menționează organizatorii – și de ce nu, de socializare și interacțiune cu oamenii și cu mediul înconjurător. Întâlnirea va avea loc la ora 9, în fața Ocolului Silvic Pojorâta și de acolo purcedem la împânzit suprafața cu puieți.

Asociația Bafi pleacă din Rădăuți cu un autocar Tarsin la ora 7 împreună cu 40 de voluntari (15 copii de la Așezământul de copii Sf. Ierarh Leontie și câțiva membri și voluntari ai asociației). Daaar, mai suntem în căutare de oameni frumoși și iubitori de natură! Mai avem la dispoziție 10 locuri pentru rădăuțenii dornici de plantare și plimbare. Dacă vrei să vii și tu, scrie-ne cât mai curând la adresa de mail asociatia@bafi.ro, numele și numărul tău de telefon și te contactăm noi. Sau mai e o variantă – vino mâine, 7 aprilie la ora 16 la sediul nostru din str. Piața Unirii nr. 67, camerele 35-39 unde va avea loc marea întâlnire pentru planificarea ultimelor detalii în legătură cu plecarea de sâmbătă și povestim acolo.

În afară de câteva ore în plus de somn, nu prea ai nimic de pierdut dacă ni te alături, așa că hai să facem frumos! Peste ceva vreme, când vei trece din nou prin zonă, vei fi fericit să vezi roadele muncii tale, iar noua pădure creată îți va fi recunoscătoare că ai ajutat la nașterea ei. Să ne vedem cu bineee! Până atunci, să ai parte numai de soare și zâmbete! :)

Mulțumim tare mult, Tarsin, pentru autocarul pus la dispoziție, mulțumim Asociației Ghizilor pentru inițiativă și mulțumim tuturor oamenilor frumoși care se implică!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*