afis-1-iunie-2017

Să fii copil înseamnă să fii mereu curios, pentru că pe cât de multe stele se găsesc în Univers, pe atât de multe întrebări fără răspuns există. De ce-urile n-ar trebui să ne părăsească niciodată. Nimic nu e mai fascinant decât ochii strălucitori ai unui copil în care citești, fără să ai nevoie de cuvinte, dorința de a descoperi…ORICE!

Să fii copil înseamnă să nu-ți fie frică, pentru că ești invincibil. Nimic nu te poate doborî și nimic nu te poate buy essay usa opri să obții ceea ce-ți dorești, pentru că mergi înainte cu curaj. Și poate cel mai important, ție nu ți-e frică să greșești pentru că nu contează că ai dat-o în bară, contează că ai încercat și data viitoare vei ști mai bine cum să faci.

Să fii copil înseamnă să te bucuri din orice, pentru că e minunat să trăiești. Și asta se vede-n fiecare acțiune, gest, cuvânt și privire. Ție nu-ți trebuie motive mărețe ca să te psychology-essays.com https://essayson-line.com/ bucuri, tu te bucuri oricând, de orice.

Să fii copil înseamnă să fii inocent, pentru că nu există suflet mai curat ca al tău. Tu nu știi ce-i răutatea și nu înțelegi de ce există aceasta. Intențiile tale sunt dintre cele mai nobile și nevinovate, îmbibate în bunătate.

Să fii copil înseamnă să ai mintea și sufletul deschise, pentru că nimic nu este imposibil. Nu există limite și nu există lucruri care nu se pot întâmpla. Tu știi că Moș Crăciun există dacă crezi în el, la fel cum zânele și spiridușii trăiesc în armonie pe un tărâm fermecat. Tu știi că în orice crezi cu tărie, este real…și asta-ți face viața infinit mai frumoasă.

Și mai presus de toate, să fii copil înseamnă să fii iubire pură. Nu contează faptul că un copil n-a vrut să se joace cu tine, pentru că știi că mai sunt atâția copii dornici de joacă. Nu contează că cineva ți-a furat bucățica aia de ciocolată, pentru că știi să dăruiești, chiar și atunci când nu ți se cere. Nu contează că un copil ți-a vorbit urât, pentru că știi să accepți niște scuze chiar și atunci când nu le primești.

Dacă te-ai regăsit și tu în cuvintele de mai sus, felicitări! Mulțumește-ți că i-ai permis copilului interior să trăiască, deși a luat chipul unui adult. :)

În curând vom sărbători această minune care este COPILUL, mai exact pe 1 iunie când în aer va pluti creativitatea, curiozitatea și iubirea. Bineînțeles că ne sărbătorim și noi, dar mai avem nevoie de niște colegi de joacă.

Cum ne vom sărbători? Uite așa:

  • ateliere de creație;
  • jocuri interactive pentru copii;
  • pictură pe față;
  • baloane uriașe de săpun;
  • povești pentru cei mici;
  • teatru de pantomimă SMiME;

În afara celor menționate, pe parcursul zilei vom avea muzică și surprize de tot felul, dar și desene cu creta pe asfalt în fața clădirii hotelului.

Pentru alte detalii, curiozități, întrebări, sună-ne la 0755 403 224 sau scrie-ne pe asociatia@bafi.ro.

Vrem să avem mulți parteneri de joacă, așa că te rugăm fă-ne acest cadou de ziua noastră. :) Îți așteptăm copilul cu drag de joacă, fii sigur/ă că avem multă bucurie de oferit!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*