Ploitorul, un instrument muzical construit din carton reciclat, acordat cu semințe și grăune pe o schelă magică din scobitori și cuie în formă de spirală menit să poarte utilizatorul în lumea imaginarului. Decorat și pictat în funcție de inspirația creatorului, instrumentul te poartă printre picături, într-o călătorie a liniștii și a echilibrului, fiind un instrument de meditație care imită sunetul ploii.

Pe 5 aprilie ne-am întâlnit cu Mina și Călina, artiste cu experiență în domeniul vizual, care ne-au învățat să explorăm sunetul apei. Timp de 7 ore ne-am jucat cu carton, scobitori, grăunțe/semințe și culori pentru a construi instrumente muzicale în Tribe Cafe.

Aventura a început cu un joc de grup. După joacă și primii pași în a ne cunoaște mai bine, ne-am împărțit în echipe de câte trei : un ciocănitor, un scobitor și un hotărâtor și urmând instrucțiunile fetelor ne-am apucat de „ploitorit”.

La prânz-seară am servit o gustare raw pregătită cu iubire de Silviu și Alin.

La sfârșitul evenimentului 10 participanți au plecat acasă cu un zâmbet pe buze și cu ploitorul pe care l-au construit manual .

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*