IMG_20141024_184244

Sâmbătă, 25 octombrie 2014, am avut bucuria de a participa la conferința organizată de Zig Zag prin România la Iulius Mall Suceava.

Laura și Dumitru ne-au prezentat călătoria celor 14 fantastici prin Suceava și oamenii frumoși pe care i-au întâlnit. Aceștia ne-au energizat prin mișcare și râsete, totul într-o atmosferă relaxantă și voioasă.
Cu ocazia evenimentului am cunoscut o tânără artistă care ne-a impresionat cu viziunea ei transpusă în grafică, am cunoscut un om cu o voce extraorinar de puternică și emoționantă care găsește bucurie în a oferi viață prin modelaj, am învățat pași de salsa și am urmărit bucuria pe care o transmit Ștefan și Lucia prin pași de dans, am învățat despre public speaking și leadership și am descoperit un nou tip de activitate sportivă : speed fitness. Acestea sunt doar o parte din observații, la eveniment au participant mult mai mulți oameni frumoși care ne-au încântat văzut și auzul timp de câteva ore.
Zig Zag prin România a împărtășit cu noi călătoria prin Suceava în imagini și spoturi video astfel încât preț de câteva minute am putut să simțim o parte din călătoria lor. Spre finalul conferinței s-au pornit discuții și conexiuni între toți invitații prezenți la eveniment.
Am fost entuziasmați de reîntâlnirea cu cei 14 călători și de poveștile de viață ale oamenilor frumoși care au participat în calitate de invitați.La final, nu am plecat oricum- i-am strâns puternic în brațe, le-am urat succes și experiențe cât mai frumoase pe parcursul călătoriei.

Zig Zag prin România sunt 14 tineri fantastici, deschiși și curajoși, care evidențiază frumusețea vieții, prin oameni și locuri.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*